Teste IQ in limba romana.
Aplicatie Gratuita cu rezulate pe loc!

Fa-ti un test de inteligenta in limba romana si descopera-ti nivelul de IQ cu aplicatia noastra Test IQ gratis!

Ai auzit despre IQ (Indicele de Inteligenta) sau teste iq gratuite, un scor care evalueaza inteligenta umana? Aplicatia noastra de test iq gratuit iti ofera posibilitatea de a obtine un scor IQ prin intermediul unor teste standardizate.

Scorurile IQ sunt folosite in diverse domenii, precum plasarea educationala si evaluarea capacitatii intelectuale pentru solicitarile de locuri de munca.

Aplicatia noastra de teste iq in romana se bazeaza pe conceptul matricelor progresive standard dezvoltate initial de John C. Raven in 1936. Testele constau in intrebari cu alegere multipla, ordonate in functie de dificultate. Aceasta metoda este conceputa pentru a masura capacitatea de rationare a utilizatorului. Intrebarile se bazeaza pe modele geometrice vizuale, in care trebuie sa completezi o piesa lipsa dintr-un design dat. Ai la dispozitie patru pana la sase optiuni pentru a alege varianta corecta si a completa designul.

Efectuarea testului IQ in limba romana dureaza doar 60 de minute si implica rezolvarea a 60 de intrebari. Poti afla astfel nivelul tau de inteligenta. Iar daca te intereseaza, poti descoperi si scorurile IQ ale unor personalitati celebre, precum Stephen Hawking (IQ 160), Albert Einstein (IQ 160-190), Leonardo da Vinci (IQ 180-190), Wolfgang Mozart (IQ 165) si Bill Gates (IQ 160).

Nu uita sa imparti cel mai bun scor obtinut, in aplicatia de test iq gratuit, cu prietenii tai si sa-i provoci sa incerce si ei testul IQ. Poti exersa si impreuna, descoperind cine obtine cel mai mare scor.

Descarca aplicatia noastra Teste IQ in romana si teste de inteligenta gratuite si bucura-te de aceasta oportunitate de a-ti testa gratuit inteligenta!